Tuinontwerp Workshops

Ben jij ook een natuurliefhebber en vind je het heerlijk om buiten in je eigen tuin bezig te zijn?

R

Heb je ook een tuin en wil je er graag meer plezier van hebben?

R

Wil je niet alleen werken in je tuin maar vooral ook genieten van je tuin?

R

Heb je al vaak plannen gemaakt, maar kom je er toch niet zelf uit?

Ik begrijp je frustratie van iets moois willen maken, maar het moeilijk vinden om alle wensen samen te brengen in 1 mooi tuinplan, want er komt heel wat bij kijken.

Maar daar kan ik je heel goed bij helpen

Omdat ik weet hoe fijn het is om een tuin te hebben waar je je helemaal in thuis voelt, waar je met je handen in de aarde kunt wroeten, je hoofd kunt leegmaken en ieder seizoen mag genieten van de groei en bloei van je planten.

Ik heb zelf ook een grote passie voor tuinieren, mijn tuin word iedere keer weer een beetje mooier en dat heb ik bereikt door gewoon te beginnen, te proberen en te leren van anderen. Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en wil ik mijn kennis graag met je delen.

Dat kan in mijn workshop tuinontwerpen. In twee dagdelen ga ik met je aan de slag, we maken een grondplan en beplantingsplan voor jouw tuin dat helemaal bij jou en jouw tuinbeleving past.

Je krijgt weer nieuwe inspiratie voor je tuin, het wordt weer een genot om naar je tuin te kijken en je gaat het weer leuk vinden om in je tuin bezig te zijn. Een tuin waar je weer blij van wordt en energie van krijgt.

De kosten voor deze workshop bedragen € 349,95 (inclusief BTW). Wil je meer informatie over de inhoud van de cursus, of wil je je inschrijven stuur me dan een berichtje via het contactformulier .

Klik hier voor nieuwe cursusdata voor het najaar van 2019

 

Wil jij ook een fijne tuin en wil je die zelf gaan ontwerpen, met een beetje hulp van mij?

In twee dagdelen gaan we een basisplan voor je tuin ontwerpen dat helemaal bij jou en jouw tuinbeleving past.

Schrijf je hier in

Review Tuinontwerp Op maat

We hebben Yolande ervaren als een creatieve, productieve en vooral betrokken professional met passie voor haar vak.

Juul Geurts

Review Workshop Tuinontwerpen doe je zo

Wat heb jij een kennis en geduld. Ik had nooit gedacht dat een tuin zo goed kan weerspiegelen wie wij zijn. Bedankt voor de begeleiding tijdens en buiten de workshop om.

Ank van Rensen

Review Tuincoaching

Ik heb heel veel praktisch en bruikbaar advies gekregen om mijn tuin mooier te maken en goed te verzorgen. Een aanrader!

Gemma Verbeten

 

Vraag nu gratis mijn 10-stappenplan aan

En ontdek hoe jij weer verliefd kan worden op je eigen tuin!

Goed om te weten: Je ontvangt mijn stappenplan omdat je dit hebt aangevraagd.
Door op de knop te drukken ga je er mee akkoord dat ik je gegevens met zorg en liefde verwerk volgens mijn privacyverklaring.