Vind je het heerlijk om in de tuin te zitten met een glaasje wijn en een tijdschrift. Wil je graag dat je tuin er netjes uitziet, maar wil je zo min mogelijk tijd aan je tuin besteden? Oke… af en toe naar het tuincentrum vind je leuk, want je wilt wel vrolijke bloemen op je terras, maar daar blijft het dan ook bij.

Verder besteed je al het tuinwerk uit aan je partner of een tuinman/vrouw.

Dan behoor je waarschijnlijk tot de TUINLAVEN, wel de lusten niet de lasten….

 

Of besteed je veel tijd aan tuinonderhoud want je wilt wel dat je tuin er netjes bij ligt. Je bent er iedere dag wel even in bezig. Je snoeit in augustus al de leibomen want je houdt niet van afgevallen blad in je tuin. Meerdere keren per dag maak je een rondje door je tuin en kijkt of alles er nog wel netjes bij ligt.

Je gazonnetje moet kort gemaaid zijn en de graskantjes strak afgestoken. Half februari heb je je terraspotten al schoongemaakt en gevuld met voorjaarsbloeiers. Je bent pas tevreden als alles er keurig uit ziet. Dan behoor je waarschijnlijk tot de TUINSLAVEN 😊

Misschien herken je je niet zo in de bovenstaande categorieën en wordt je helemaal niet vrolijk van dat hokjes-denken.

Wel weet je van jezelf dat je dol bent op de natuur. Dat je zo vaak als het kan naar buiten wilt. Je gaat graag naar het bos of naar de zee om even uit te waaien. Lekker slenteren en helemaal nergens meer aan denken.

Even VERTRAGEN en onthaasten van de dagelijkse drukte. Je merkt dat de natuur een kalmerende invloed heeft op je lijf en op je geest. Je drukke gedachten en het volle gevoel in je hoofd verminderd zodra je buiten komt. Puur ZIJN, je overgeven aan het moment. Vertrouwen op je intuïtie en zelf je weg vinden, daar waar je wilt zijn. Zelf voelen wat goed voor je is en wat niet.

Op je eigen tempo mogen ontdekken welk pad je wilt bewandelen.

 

Door tijd vrij te maken voor jezelf en te vertragen komt er VERSTILLING. Voel je diep van binnen waar jij blij van wordt. Waar jouw passie zich bevind en er ontstaat ruimte.

Ruimte om te ontdekken, te voelen en te creëren.

Ik voel die passie onbetwist in mijn tuin. Daar voel ik me vrij, ontspan ik en tank ik weer helemaal bij. De tuin is voor mij dé plek waar ik op mijn allerbest ben. Daar heb ik geen last van onzekerheden en voel me er prettig en geborgen. Ik hoor het fluiten van de vogels en het zoemen van de bijen, ik kom erdoor in flow.

Ik voel me er heerlijk, niet te stoppen, zóveel energie krijg ik er van.

Dat gevoel wil ik zo graag met je delen, het plezier van lekker in de buitenlucht bezig zijn. Je hoeft niet meer naar de sportschool, want beweging krijg je genoeg.

Je geeft de tuin aandacht en tegelijkertijd is er aandacht voor jezelf, me-time.

Je tuin brengt je opnieuw met jezelf en de natuur in verbinding.

Die VERBINDING wil ik ook graag aangaan met jou en je laten ervaren om met bezieling te gaan tuinieren.

Ik nodig je uit om dat in mijn tuin te komen (her)ontdekken of jij die passie ook wilt laten ontwaken in jezelf.

 

Iedere laatste donderdag van de maand, gaat de poort ’s middags rond 13.30u open en ben je van harte welkom. Ik vind het leuk om je te ontmoeten. Voel je vrij om lekker door de tuin te wandelen en je te laten inspireren voor je eigen tuin, maak gerust foto’s. Heb je vragen over je eigen tuin of wil je informatie over mijn ontwerpworkshop of wil je weten wat tuin coaching inhoudt, stel ze gerust. Zoek een rustig  plekje op om even te zitten en alleen maar te genieten. Koffie en thee staan voor je klaar. Misschien vind je het leuk om even wat mee te helpen in de tuin. Het mag allemaal.

 

Ben je in de buurt of wil je op een andere dag eens aan komen waaien, stuur me een berichtje en dan prikken we een datum.

Zou je het leuk vinden om af en toe inspirerende e-mails van me te ontvangen en het maandelijkse E-zine, meld je dan HIER aan.

Wil je eenmalig het E-zine lezen, dan kun je hier meteen het E-zine van maart downloaden.

Ik ben benieuwd wat je er van vindt….