Hoe gaaf zou het zijn om naar buiten te kijken en een droom van een tuin te zien? Een tuin die er precies zo uit ziet als jij voor ogen hebt!!

 

Helemaal in de stijl van je interieur, maar bovendien passend bij jou en jouw leefstijl. Met een praktische indeling, materialen naar jouw voorkeur, bloemen en planten in kleuren die jij mooi vindt. En dan ook nog eens makkelijk bij te houden, zodat er nog genoeg tijd overblijft om aandacht te geven aan andere, ook belangrijke zaken. Je denkt vast dat is bijna te mooi om waar te zijn. Dat zal me toch nooit lukken, hoe krijg ik dat nou toch voor elkaar? Toch is een fijne tuin ook voor jou binnen handbereik.

 

Zou je het leuk vinden om in twee dagdelen je nieuwe tuin te gaan ontwerpen, samen met mij?

 

Regelmatig heb ik mijn tuin open voor bezichtiging. Je kunt dan persoonlijk kennis met me maken en me alles vragen over de workshop “Tuinontwerpen doe je zo” en andere tuinzaken.

In onze tuin van 4000m2 is er van alles te zien: onze boerderij is rond 1924 gebouwd en er staan  hele oude fruitbomen in: in juni kun je de kersen zo uit de boom plukken. Overal zijn leuke doorkijkjes, mooie bladplanten, borders op kleur, een siergrassentuin en je kunt mijn allernieuwste borders zien, de plantjes zijn nog klein, maar in het najaar belooft dat een kleurenspektakel te worden.

De tuin is op afspraak te bezoeken. Bel me maar op 06 21 651 668

Je bent van harte welkom!